Viljandimaa sport 29. märtsist 3. aprillini

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval selguvad Suure-Jaanis maakonna lauatennise meistrid.
Laupäeval selguvad Suure-Jaanis maakonna lauatennise meistrid. Foto: Elmo Riig / Sakala

TEISIPÄEV, 29. märts


Jäähoki. Kell 19.30 kohtuvad Viljandi jääväljakul Lõuna-Eesti hokiliiga poolfinaalis Viljandi HK ja Veskioru Pullid.


KOLMAPÄEV, 30. märts

Kergejõustik. Kell 15 algavad Viljandis Paalalinna vilhallis maakonna koolide talvised karikavõistlused.
 

Korvpall. Kell 19.30 on Viljandi maagümnaasiumis maakonna meistrivõistlustel vastamisi Suure-Jaani ja TÜ Viljandi Kultuuriakadeemia.


REEDE, 1. aprill

Võrkpall. Kell 20 mängivad Päri spordihoones võrkpalliturniiri «Mulgi karikas» poolfinaali Abja/Halliste ja Pärsti naiskond.


PÜHAPÄEV, 3. aprill

Võrkpall. Kell 14 on Halliste võimlas Viljandimaa naiste võrkpalli meistrivõistluste veerandfinaalis vastamisi Saarepeedi ja Kõpu ning kell 15.30 kohtuvad sealsamas Viljandi ja Abja/Halliste naiskond.

Lauatennis. Kell 10 algab Viljandi spordihoones lauatenniseklubi Sakala karikasarja viies etapp.

Korvpall. Viljandi spordihoones peetakse neli maakonna meistrivõistluste kohtumist: kell 12 mängivad Suure-Jaani ja Kolga-Jaani, kel 13.30 Abja ning Aken ja Uks, kell 15 Pärsti ja Kärstna ning kell 16.30 Viiratsi LT / Karter ja TÜ Viljandi Kultuuriakadeemia.

Jalgpall. Kell 17 on Viljandi kunstmuruväljakul Eesti jalgpalli väikeste karikavõistluste kohtumises Viljandi JK Kotkaste vastane Tallinna FC Ararat TTÜ SK.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles