Karmid kaadrid: Roald Johannson saatis süstlaorjadest lugu tehes viit narkosõltlast

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Roaldi nädal» rabab karmi reportaažiga fentanüülisõltlastest, saatejuht Roald Johannson
«Roaldi nädal» rabab karmi reportaažiga fentanüülisõltlastest, saatejuht Roald Johannson Foto: Kanal 2

Mitteametlikult on Eestis pea 20 000 süstivat narkomaani. Neist viiega kohtus Roald Johannson oma tänast «Roaldi nädala» reportaaži tehes, saates sõltlasi uue doosi otsingul ja olles nende kõrval, kui süstal veeni torgatakse.

Kanal 2 ekraanile jõudev reportaaž rabab otsekohese ja ilustamata ülevaatega fentanüülisõltlaste argipäevast. Šokeerivate kaadrite eest hoiatab ka Roald Johannson, kes süstlaorjadest lugu tehes saatis viit narkosõltlast.

«Roaldi nädal»
«Roaldi nädal» Foto: Kanal 2

20-aastane Lasnamäe neiu Veronika, 18 aastat süstla «otsas» veetnud Märt, endine hinnatud puidutisler Pavel ja teised – keegi neist ei saa päevagi elatud ilma valge hiinlaseta. Tänases «Roaldi nädalas» on pretsedenditult kõik nad ekraanil oma näo ja nimega ning lasevad kaamera ligi karmile reaalsusele, kuhu kuuluvad läbirääkimised diileritega, hämarates nurgatagustes süstimised ja saadud kaif.

«Roaldi nädal: Süstlaorjad» on Kanal 2s täna kell 20.30, kohe pärast «Kuldvillakut».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles