Kuula! Värske kõlaga uus Eesti lauljanna andis välja debüütsingli

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Värske kõlaga Eesti artist Eleryn andis välja debüütsingli «Möödapääsmatu».

Laulu on noorele ning energiast pakatavele Elerynile kirjutanud muusikud Dagmar Oja ja Karl Kanter. Teksti autor on Marilyn Jurman. 

«Minu arvates «Möödapääsmatu» on täpselt see lugu, mis haarab kohe kaasa ja võib hommikust õhtuni peas kedrata. Meeldiv on osa saada sellest positiivsest laengust ja ma loodan, et see jõuab ka kuulajateni,» ütleb Eleryn.

Uus Eesti lauljanna Eleryn / Promo
Uus Eesti lauljanna Eleryn / Promo Foto: promo

Eesti üks tuntumaid taustalauljaid ning singli kaasautor Dagmar Oja lisab: «See lugu on minu esimene koostööprojekt laulukirjutajana. Mul oli väga hea meel, kui Karl pakkus mulle selle loo meloodia välja mõelda. Protsess oli kiire, see viis tuli üsna kergelt ja kiiresti. Meie omavaheline koostöö on olnud muusikutena juba päris pikk ja usun, et loomingulises plaanis see liigub samuti tõusvas suunas. Samuti oli väga põnev töötada koos Eleryniga. Ta on andekas ning vokaalselt väga võimekas laulja. Usun, et ta leiab kiiresti tee kuulajate südametesse!»

Eleryn esitleb singlit ja ägedat bändi juba täna õhtul kohvikus Wabadus kell 21.15! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles