Julge naine! Cara Delevigne sõnum välise ilu «kummardajatele»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cara Delevingne attends The Metropolitan Museum of Art's Costume Institute benefit gala celebrating the opening of the Rei Kawakubo/Comme des Garv
Cara Delevingne attends The Metropolitan Museum of Art's Costume Institute benefit gala celebrating the opening of the Rei Kawakubo/Comme des Garv Foto: Evan Agostini/AP

Kuna paljud inimesed on kommenteerinud kaunitari uut julget välimust, on Cara Delevignel sõnum kõigile neile, kes «kummardavad» välist ilu.

Endine supermodell, kes on kanda kinnitamas filmimaailmas, ajas hiljuti pea kiilaks, et “elada sisse” filmirolli, milles kehastab surevat naist. Naine sädeles (sõna otseses mõttes) nädala alguses toimunud suurejoonelisel Met Gala üritusel, kus oli enda värske “soengu” üle võõbanud hõbedase tooniga. Kuna paljud inimesed on kommenteerinud kaunitari uut välimust, postitas naine Instagrami sõnumi kõigile neile, kes hindavad välist «ilu»:

“See on kurnav kui Sulle öeldakse, milline peab välja nägema ilus. Olen väsinud sellest, kuidas üldsus defineerib meile seda sõna. Rebi seljast riided. pese ära meigikiht. lõika maha juuksed. Eemalda endast kõik materiaalne. Kes oleme me siis? Kuidas defineerime siis seda sõna? Mida tähendab tegelikult ilu?” kirjutab Cara oma postituses.

Foto: Cara Delevingne / Instagram
Cara / Cara Delevingne 
Cara / Cara Delevingne Foto: Cara Delevingne / Instagram
Cara Delevingne / Instagram / Met Gala 2017
Cara Delevingne / Instagram / Met Gala 2017 Foto: Cara Delevingne / Instagram
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles