Galerii! Kevadpüha tõi Teatrisse vallatud nõiad ja meeletu show

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Öö täis maagiat! Möödunud laupäeval, 29. aprillil andis klubi Teater õhtu ohjad vallatute nõiaplikade kätte, kes panid klubi seined loitsudest kajama ja ajasid rahva pöördesse! Pidulisi ootas ees täiesti ainulaadne Volbriöö Wonderland, mille muinasjutuline maailm pakatas lõputuna voolavatest rummiojadest!

Volbriöö Wonderland – sel ööl liikusid linna peal ringi väikesed nõiad, fantastilised elukad, lõbusad šamaanid ning kaunid haldjad, kes kõik suundusid klubisse Teater, kus avanesid uksed tõelisele Imedemaale! Sürreaalne show, kaunid inimesed ja maitsvad kokteilid hoidsid meeled erksana kuni varajasete hommikutundideni, mil päike lõpuks tõusma hakkas.

Juba sel reedel, 5. mail on aeg haarata kaasa kõik oma sõbrannad ja sõbrad ning tulla Teatrisse, sest Boyfriend on taas linnas väljas. Peo kohta saad rohkem infot siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles