Eesti kuulus nõid Marilyn Kerro üritas paar aastat tagasi teha enesetappu

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marilyn Kerro
Marilyn Kerro Foto: TV3

Eesti kuulus nõid Marilyn Kerro, kes on tuntud saatest «Selgeltnägijate tuleproov», paljastas šokeeriva informatsiooni, et mõned aastad tagasi oli ta nii ummikus, et tahtis endalt elu võtta.

Kerro uuris «Selgeltnägijate tuleproovi» ühes osas teismelise neiu surmajuhtumit, mis tõi talle meelde ta enda elus aastaid tagasi toimunu, edastab limon.postimees.ee.

Kerro sõnas saates, et see tüdruk oli kellegi mõju all ja see viis ta enesetapuni. 

Nõiale meenus, et pärast selgeltnägijate saate 14. hooaja võtteid läks ta tagasi koju ja tal tekkis kriis, mille tõttu oli tal raske edasi elada. Ta võttis peotäie tablette ja üritas veene läbi lõigata ning olekski peaaegu surnud, kuid siis sekkus saatus sõbra näol, kes leidis ta surma äärel olevat ja kutsus abi, mis aitas ta «teispoolsusest» tagasi.

Marilyn tundus olevat siis samuti kellegi mõju all ja ta ei suutnud end kontrollida.

«Võtsin tablette, neid oli vähemalt 50. Mingi sisemine hääl ütles, et ma võtaksin neid tablette,» meenutas nõid.

Hiljem selgus, et Marilyn Kerro oli vaadanud videot, millel on näha jõllitavat meest. Võtteplatsil levisid jutud, et selle video vaatamine võib tekitada enesetapumõtteid ning mitmed selgeltnägijate saates osalenud keeldusid selle video vaatamisest.

Ei ole teada, kas see video mõjutas Marilyn Kerrot ja ta tahtis selle mõju all olles enesetappu teha.

Kerro teatel tundis ta oma langusperioodi ajal täiesti üksinda ja mittevajalikuna, teda vajati vaid siis, kui temalt abi ja nõuandeid oodati.

Pärast enesetapukatset kinnitas Kerro endale, et ta enam ei mängi enda eluga ja elu on elamist väärt, olgu see siis nii raske kui on. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles