Lapsed, katke silmad! Mariah Carey saabus õhtusöögile poolpaljalt!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mariah Carey
Mariah Carey Foto: SCANPIX

48-aastane popdiiva käis teisipäeval LAs õhtustamas oma eksabikaasa ja kaksikute isa Nick Cannoniga. Superstaari ainsaks kehakatteks oli imepisike nahkkleit, mis oli rohkem kui paljastav.

Superstaar saabus õhtusöögile, saatjateks meesseltskond. Büstikas naine kandis seljas nahkset kleiti, mis oli keha ümber nii tihkelt... oli ime, et kleiti kooshoidvad hõbeketid ei purunenud! Paljastavat kehakatet «neutraliseerisid» teemantehted, mida naine oli ohtralt peale pannud. Nii käeehted, choker kaelaehe, olid teemantidest. Isegi diiva kõrged stilettod, olid kaetud teemantidega. Kirss tordil oli hiiglaslik liblikakujuline-teemantsõrmus.

Popdiiva pole juba ammu enda liivakellafiguuri avalikkusele näidanud. Kas õhtusöök endise abikaasaga nii paljastavas riietuses oli teadlik otsus – võita tagasi ekskaasa armastus? Mariah´st 12 aastat noorem Nick Cannon saabus õhtusöögile roosas ülikonnas, mille aktsendiks olid sädelevad kingad. Nick on tuntud populaarse telesaate «America´s Got Talent» endise saatejuhina.

Mariah Carey, kes tähistas nädalavahetusel oma kaksikute kuuendat sünnipäeva, tegeleb praegu uue albumi salvestamisega koostöös enda plaadifirma, Butterfly MC Recordsi ja Epic Recordsiga. Viimane kuulub Sony Music plaadifirma alla. Mitmekordne Grammy võitja on rääkinud, et ta paneb kogu oma hinge ja südame muusikasse! 

Imetle Mariah paljastavat kehakatet siin

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles