Viis põnevat seika Ellen Degeneresi elust, mida sa varem ei teadnud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ellen DeGeneres poses backstage with her Humanitarian Award and Award for Favorite Daytime TV Host during the People's Choice Awards 2016 in Los Angeles, California January 6, 2016.  REUTERS/Danny Moloshok
Ellen DeGeneres poses backstage with her Humanitarian Award and Award for Favorite Daytime TV Host during the People's Choice Awards 2016 in Los Angeles, California January 6, 2016. REUTERS/Danny Moloshok Foto: DANNY MOLOSHOK/REUTERS

Vähe on neid, keda Ellen Degeneres aastate jooksul naerutanud ei ole. Teada on fakt, et Ellen on abielus Portia de Rossiga ning lisaks telesaatejuhi ning koomiku ametile on ta ka näidelnud. Heidame aga pilgu peale mõnele vähetuntud seigale selle suurepärase naise elust!

Töö

Enne juhuse, õnne ja oma ande läbi kuulsaks saamist, pidas naine õige mitut huvitavat ametit. Nii on ta tegev olnud ettekandjana, tolmuimejate müüjana, maalrina ning austrite puhastajana.

Karjääri algus

1986. aastal oli toona 27-aastane Ellen esimene naiskoomik, kes kutsuti Johnny Carsoni saatess.

Televisioon ja film

Ellenist oleks peaaegu asunud täitma Phoebe rolli sarjas «Friends». Läks aga nii, et 1994. aastal sai naine endale hoopis endanimelise sarja «Ellen». Lisaks on andnud ta hääle tegelasele Dory animafilmist «Finding Nemo».

Sugulased

Uskuge või mitte, aga Ellen Degeners on kaugetes sugulussuhetes Kate Middletoni ja Madonnaga.

Vara

Tema vara väärtuseks hinnatakse olevat 360 miljonit dollarit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles