Eesti tuntuim UFO-uurija: inimkond on valmis tunnistama maavälist elu (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«UFO» tekitas hiinlaste seas paanika
«UFO» tekitas hiinlaste seas paanika Foto: Youtube

Saates «Seitsmesed» käis külas Eesti tuntuim UFO-de uurija Igor Volke, kelle sõnul on Maa tüüpi baastaevakehasid tuhandeid ja seega ka tõenäosus, et mujal elu eksisteerib, suur.

Igor Volke sõnul, kes on suurema osa oma elust pühendanud maavälise elu uurimisele, aitab tänane popkultuur UFO-de uurimisele kaasa. Filmid ning muu sarnane loob uurija sõnul hea baasi, millele teaduse saavutusi ehitada. Erinevate küsitluste tulemusena usub näiteks kolmkümmend kaheksa protsenti Eesti elanikkonnast maavälise elu võimalikkusesse, USA-s ulatub see protsent üle viiekümne. «Eksoplaneete on tuhandeid ja neid avastatakse aina juurde. Küllap siis on ka mujal elu ning tsivilisatsioonid. Kas need eluvormid meid aga külastanud on, on omaette küsimus,» lausus mees.

Millised allikaid tasub UFO-de uurimisel usaldada ning kes tuntud nimedest maavälise elu uurimisega tegelevad, kuuled videost.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles