Ükski kriitik ei soovita: õudusfilmide festivalil linastus maailma kõige halvem film?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Kõige vastikumaks filmiks" tituleeritud "Kuso"
"Kõige vastikumaks filmiks" tituleeritud "Kuso" Foto: Kaader filmist

Haapsalu õudusfilmide festivalil linastus teiste seas film, mida ei ole siiani soovitanud vaadata ka kriitikud ning mis alati pannud inimesi saalist lahkuma - seda ka seekord.

"Kuso" on tuntud muusiku ja produtsendi Flying Lotuse, kodanikunimega Steven Ellson, esimene täispikk film, mis paneb ilmselt oma metsiku fantaasia ja ligarohkusega nii mõnegi kinokülastaja öökima.

HÕFF oli kolmas festival, kus "Kusot" näha sai. Näiteks Sundance'i festivalil lahkusid inimesed massiliselt saalidest, filmi nimetati kõige vastikumaks linateoseks, mis eales tehtud ning ükski kriitik seda vaatama minna ei soovita.

Muusik Fying Lotuse erakordne ja ilge "Kuso"
Muusik Fying Lotuse erakordne ja ilge "Kuso" Foto: Plakat

Eestis paistis asi natukene postiiivsem, massiliselt saalist ei lahkutud, kuid neid oli, kellel sai ligast, fekaalidest, puuksutamistest, verest ja mädapaisetega nägudest küllalt. Lõpp üllatas veel eriti nilbe seksuaalaktiga.

Muide, "Kusole" tegid muusika maailmakuulus elektroonilise muusika produtsent Aphex Twin ja Akira Yamaoka. Kaasstsenaristiks on David Firth. Mängimas näeb mehi nagu Hannibal Buress ja George Clinton.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles