N´Synci staar süüdistab bändi laialiminekus Timberlake´i

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lance Bass
Lance Bass Foto: Reuters / Scanpix

Endine poistebändi N´Sync staar Lance Bass tundis ennast täielikult petetuna, kui Justin Timberlake 2004.aastal teatas, et plaanib ansamblist lahkuda.

Bass, kes räägib oma uues autobiograafias avameelselt ansambli laialiminekust, tunnistab, et oli Timberlake´i peale vihane, et too viivitas lahkumisuudise teatamisega kaks aastat, kuigi ansambel oli juba 2002.aastal omavahel tülli pööranud, vahendab Femalefirst.

«Ta leidis, et keegi meist ei tööta bändi huvide kasuks ja kui ma küsisin temalt, mida see peaks tähendama, vastas ta: «Noh, näiteks, kui te oma filmi tegite.». Ta mõtles selle all 2001.aasta filmi «On The Line», kus me koos Joey Fatone´iga osalesime,» ütles Lance Bass.

«Ma ei suutnud seda uskuda. See kõlas kui kõige hädisem vabandus, mis eales välja mõeldud. Vaatasime Joeyga teineteisele imestunult otsa. Justini arvates oli N´Synci laialiminek puhtalt kõigi teiste süü? See on hullumeelne! Kõik me olime ainult oodanud, millal ta tunneb, et on valmis uue albumi kallal tööd alustama. Ma tundsin ennast täiesti petetuna.» lisas Bass.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles