Trad.Attack! alustas ülemaailmset tuuritamist uue albumiga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trad.Attack! esineb mainekal WOMAD festivalil Tšiilis
Trad.Attack! esineb mainekal WOMAD festivalil Tšiilis Foto: facebook.com

19. mail ilmub Trad.Attack!’i teine täispikk stuudioalbum «Kullakarva», mida tutvustatakse üle maailma. Ligi kaks aastat kestev tuur saab alguse juba sellel nädalavahetusel Shetlandi saartel, kus antakse 4 kontserti Shetlandi Folk Festivalil. 

Trad.Attack! jõuab sellel suvel oma uue muusikaga Tšehhi, Saksamaale, Luxemburgi, Poola, Rootsi, Portugali, Taani ja mitmel korral Inglismaale. «Kullakarva» albumit tutvustatakse ka naabritele Lätis ja Soomes. Lisaks ületatakse ka Euroopa piire ja esinetakse kaks korda Venemaal ning toimub ka pikem tuur Kanadas. Mitmed Euroopas toimuvad kontserdid on osa ka EV100 tähistamisest. Sügisel jätkub tuur nii siin kui seal pool ookeanit, täpsem info kontsertide kohta pannakse üles bändi kodulehele.

Eesti publiku ette jõuab Trad.Attack! samuti aga vaid kahel korral - 30. juunil Tallinnas Telliskivi Loomelinnaku hoovis ja 26. augustil Setomaal Treski Küüni heinamaal. Need kaks kontserti saavad olema väga erilised, sest esinetakse kodupubliku ees ja lavale tuuakse võimas visuaal- ja valgusshow.

Trad.Attack!’i tuurigraafikut saab jälgida siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles