Geisuudlus väärib karistust, kuid vägivald mitte?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adam Lambert 2009. aasta Ameerika muusikaauhindade galal
Adam Lambert 2009. aasta Ameerika muusikaauhindade galal Foto: SCANPIX

USA telekanal ABC karistas laulja Adam Lambertit ootamatu geisuudluse eest, kuid vaatab Chris Browni laamendamisele läbi sõrmede.

Kui Lambert suudles 2009. aasta Ameerika Muusikaauhindade kontserdil meessoost bändikaaslast, oli karistus kiire ja otsustav - ABC tühistas järgmisel päeval laulja plaanitud esinemised, kirjutas New York Post.

Brown, kes kogus mõni aeg tagasi kuulsust oma tüdruksõbra Rihanna peksmisega, vihastus sel nädalal saates «Good Morning America», hirmutas saatemeeskonda, rebis endal särgi seljast ja purustas akna.

New York Post küsib: mis siis, kui see aken oleks kukkunud pähe tänaval kõndivale inimesele? Mis siis, kui Brown oleks rünnanud saatejuht Robin Robertsit, selle asemel, et kannatada riietusruumini ja märatseda seal?

Kui tegemist poleks olnud kuulsusega, oleks talle politsei kutsutud või vähemalt majast välja visatud ning keelatud iial tagasi tulla.

Selle asemel kutsus Roberts Browni uuesti saatesse ning tal lubatakse esineda ABC hittshow's «Tantsud tähtedega».

Kumb on hullem: meestevaheline lavasuudlus või akna purustamine tänava kohal, kus kõnnivad inimesed?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles