Reese Witherspoon sai tanu alla

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitleja Reese Witherspoon abiellus meelelahutusärimehe Jim Tothiga.
Näitleja Reese Witherspoon abiellus meelelahutusärimehe Jim Tothiga. Foto: AP

Näitlejatar Reese Witherspoon abiellus oma kihlatust meelelahutusärimehe Jim Tothiga. Eile toimunud pulmatseremoonia leidis aset Witherspoonide rantšo valdustes Ojais Californias, vahendas The People.

20-minutilisele tseremooniale eelnes tund aega kestnud kokteilivastuvõtt, mille tõttu laulatus veidi hilines. Witherspoon sammus mööda vahekäiku oma kihlatu ja tseremooniameistri poole traditsioonilise loo «Here Comes the Bride» saatel.

Pulmas olid nii naise lapsed, 11-aastane Ava ja 7-aastane Deacon eelmisest abielust Ryan Philippega, kui mitmed kuulsused nagu Renée Zellweger, Salma Hayek, Sean Penn koos Scarlett Johanssoniga, Tobey Maguire, Robert Downey Jr. abikaasa Susaniga, Alyssa Milano oma CAA agendist abikaasa David Bugliariga.

Witherspooni sõprade sõnul on Jim Toth vägagi perele orienteeritud mees ning Reese lapsed saavad temaga väga kenasti läbi.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles