Möllugalerii! Vaata, kes lustisid linna kõige lõbusamal Vene peol!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud reedel toimus ööklubis Privé publiku seas väga oodatud Vene pidu Baile-Bon Russian Style.

Rahvale pakuti üllatusena spetsiaalseid eriefekte ning ürituse resident DJ Bell tõirahvani kõige kaasakiskuvamad Vene ja tantsumuusika hitid ning parimad latiinorütmid. 

Tõeliselt meeldejääv Vene stiilis latiinotantsuõpetuse ekspress-show Jorge Hinojosalt pani külalised täiel rinnal kaasa hüppama ja rõõmust käsi plaksutama. 

Baile-Bon Russian Style ööklubis Privé
Baile-Bon Russian Style ööklubis Privé Foto: Maksim Toome

Rõõmuderohket atmosfääri hoidsid veel kaasahaaravad mulatitarid, kes lisasid unustamatuid mälestusi ja tõid värskust halli igapäevaellu, viies vikerkaarevärvide maailma tõelisesse karnevalimuinasjuttu. 

Lisaks rõõmustas klubirahvast ja eriti kõiki VIP-laudu broneerinuid mööda saali ringi liikuv ja meeleolu sütitav eksootiline trummar, kelle saatjateks olid suurte lehvikutega kuumuse eest värskendust pakkuvad spetsiaalse koolituse läbinud treenitud noormehed. Hulgaliselt silmailu lisasid öösse sensuaalsed go-go tantsijad. 

Baile-Bon Russian Style ööklubis Privé
Baile-Bon Russian Style ööklubis Privé Foto: Maksim Toome

Järgmine Linna kõige lõbusaim venepidu BAILE-Bon Russian Style saab toimuma täpselt kuu pärast 19. mail ööklubis Privé.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles