Järva-Jaanis näeb täna ühtteist rokkbändi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Täna kell 18 algab Järva-Jaani kultuurimajas «Järva-Jaani kevadrock 2011».

Laval näeb uuemaid bände, nagu The Daisycutters, Under Rust, Ninth Legion, Pervertum Debile, Undreams, Robinsonid, Hundinui, Stora Magnara, UKM ja Troon.
Ürituse eestvedaja, Järva-Jaani vallavanem Arto Saar lausus, et peaaegu kõik on Järvamaa bändid, vaid Undreams on veidi seotud teise maakonnaga.


Saar ütles, et ootab väga uute ansamblite etteasteid. «Huvitav on näha, mis Järvamaa muusikas toimub,» sõnas ta. Samuti ootab ta ürituse peaesineja ansambel Kulo etteastet, kus mängib ka Kojamehena tuntud Tarmo Kruusimäe.


See on juba viies Järva-Jaani kevadrock. Saar ütles, et kui kolmel esimesel korral selgusid ka paremad, siis alates eelmisest aastast enam mitte. «Otsustasime, et võiks teha lihtsalt mõnusa olemise, kus pinget ei ole,» põhjendas ta. «Kõik annavad endast parima ja rahvas hindab esinejaid aplausiga.»


Saar lausus, et esinejate huvi ürituse vastu on suur ning varakult küsitakse tema käest, millal üritus tuleb. «Mõne vana bändi oleme pidanud isegi ukse taha jätma, et uued saaksid esinema tulla,» ütles ta.
Üritus kestab umbes kella üheni öösel. (JT)
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles