Ithaka Maria: varsti hakatakse aasta hiiepuud ja vaimulikku ka valima? (4)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti mahemoe lipulaev LAV ORGANIC LIFESTYLE avas uue esinduse Foorum Keskuses, Ithaka Maria
Eesti mahemoe lipulaev LAV ORGANIC LIFESTYLE avas uue esinduse Foorum Keskuses, Ithaka Maria Foto: Kalev Lilleorg

„Aasta Ema valimised iseenesest ongi väga INNOVAATILINE NÄHTUS! Vabandust, aga ma pole sellest kunagi aru saanud!“ lajatab naine oma Facebookis. 

„Olin juba täiskasvanu (oma tibud alles tulemas), kui esmakordselt niisugusest asjast kuulsin. Kihvatas vist korraks siis ka, sest EMADUS ON mu meelest PÜHA! Kas midagi nii sügavalt püha peab laadale taoliseks arutamiseks üldse välja panema?“ küsib lauljatar Ithaka Maria, kellele endal on kolm last. 

„No ja palun, aasta vanaema, aasta ristiema, aasta ristiisa, aga võibolla ka aasta vaimulik, ahh? Ja siis aasta naisvaimulik? Aga aasta elupäästja? Või hoopis aasta hiiepuu? Tihe aasta ma ütlen! Mis see eeskuju jutu point on - keda me innustame mida tegema? Aga aasta abielupaar - täieti fain - paras ja kohane meelelahutus. Minu traditsiooniliste vaadetega absoluutselt kooskõlas,“ toob ta välja erinevaid kategooriaid, kus võiks parimaid valida.

Ta tunnistab, et nalja peab saama, kuid elu ise, elu andmine, hoidmine ja päästmine on midagi, mis on kõigest üle. „Olgu kõik emmed ja nende toetajad õnnistatud ja õnnega koos!“

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles