Justin Timberlake ei leia kunagi oma tõelist armastust

Eger Ninn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin Timberlake
Justin Timberlake Foto: AFP / Scanpix

Justin Timberlake ei leia kunagi tõelist armastust kuna muusik on abielus oma karjääriga – nii räägib tema endine bändikaaslane Lance Bass *NSYNCist.

Lance seletab, et mees ei pühendunud mitte kunagi täielikult ka endisele kaaslasele Briney Spearsile, kuna Timberlake oli huvitatud ainult popstaariks olemisest, vahendab Music-News.

Oma autobiograafias «Out of Sync» kirjutab Lance nõndamoodi: «Britney ei näidanud mingeid märke oma peatsetest vallutustest. Võib-olla seetõttu, et oli Justinisse nii armunud, arvates, et see kestab igavesti.»

«Ma teadsin, et see nii ei ole. Justinil oli juba suur armastus – tema karjäär. Ja mitte ükski tüdruk, olenemata sellest, kui suurepärane too olnud oleks, poleks suutnud Justinit kahe esinemise vahel kinni hoida kauem kui õhtu või kaks.»

Lance meenutab, et Britney oli suurepärane kaaslane, eriti veel, kui ta pidžaama väel poistega õhtuti koos aega veetis ning sellest suurt lõbu tundis.

«Tollal (2001) tundus Brintey mulle kui üks armas väike teismeline tüdruk, olles kaua üleval ning nautides õhtut,» seletab Lance.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles