Vaata ja imetle: Trad.Attack! avaldas eriliste efektidega muusikavideo ja singli imepuust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trad.Attack! «Kullakarva»
Trad.Attack! «Kullakarva» Foto: Promopilt

Trad.Attack!’i uus album “Kullakarva” ilmub 19. mail. Eile avaldas bänd oma teise singli ja video loole “Imepuu”. Ühtlasi on see järg märtsis ilmunud singlile “Säde”. Müstilised ja maagilised videod on valminud koostöös Martti Heldega, kes on olnud ka varasemate Trad.Attack!’i videote režissöör. 

“Imepuu” räägib loo imelisest puust, millel kasvasid kuldsed viljad ja lehed. Inimesed käisid neid vilju korjamas ja söömas, aga need ei saanud kunagi otsa. 

Video on filmitud Taebla jõe ürgorus, Paliveres. Kõik, mida seal näete on filmitud kohapeal. Eriefektina on lisatud ainult kuldne lind.

Hetkel on käimas ka albumi digitaalne ja füüsiline eelmüük. Infot leiab bändi kodulehelt ja facebookist. Uue albumi ülemaailme kontserttuur algab 20. mail ja Eestis antakse selle raames kaks kontserti: 30. juunil Tallinnas ja 26. augustil Setomaal. Piletid on müügil Piletilevis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles