Anu Saagim tegi seda taas! Loe, mida ütlevad staari kohta endised kolleegid!

Jaanika Vilipo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Saagim Kirill Safonov`i moeloomingus aastal 2014
Anu Saagim Kirill Safonov`i moeloomingus aastal 2014 Foto: elu24.ee

Meelelahutusportaali elu24.ee peatoimetajana leiba teeninud ja Eesti meediamaastikule eri valdkonna superstaare sünnitanud Anu Saagim otsustas pärast ligi kümneaastast tegutsemist ameti maha panna.

Täpselt nii ootamatult paiskus uudis meteoriidina Eesti meediakanalitesse. Väga anulik: kui tulla, siis säraga, kui lahkuda, siis nii, et tähepuru taga...

Anu Saagim on nii eestlasi kui ka soomlasi toitnud oma skandaalsete ja eetikapiire nihutavate tegevustega, olgu need siis julged sõnavõtud, paljastavad poseerimised ajakirjades, risti löömine kiriku altari ees, piimavannis kümblemised, küsimusi tekitavad kampaaniad, vangide rõõmustamine Anu Special kalendri kujul jms. Bravuurikas, skandaalne, 55-aastane naine, kes annab siiani oma suurepärase välimusega silmad ette endast poole noorematele neidudele, teab imeliselt, kuidas eestlast püüda. Kes on aga tegelikult Anu Saagim?

ELu24 Live: Anu Saagim
ELu24 Live: Anu Saagim Foto: Liis Treimann

Siin on mõned toredad meenutused, mida tema nüüdseks juba endised kolleegid jagavad.

«Anu on hea südamega: Anu tagataskus on alati šokolaad ja šampanja, aga Prosecco poole ei vaata ta kunagi!»

«Kui sa oled Anule käkki keeranud, siis ta jätab selle meelde ega unusta kunagi.»

«Kui arvate, et Anu ilusa jume saladus on regulaarsed päikesevannid välismaal, siis tegelikult püüab Anu päikest Saaremaal aiatöid tehes.»

«Kui tundub, et Anul on enne intervjuu andmist igav, kuna ta haigutab, siis tegelikult on see teadlik eneserahustamise ja keskendumise viis.»

«Tundub, et Anu peab oluliseks, et inimesed säilitavad oma iseloomus teatud hulluse. Mida imelikum, omapärasem ja pöörasem oled, seda huvitavam tal sinuga on!»

Anu on öelnud: «Olen aastatega aru saanud sellest, et mida erinevamad inimesed kollektiivis on, seda parem. Ja mis siis, et me asjadest erinevalt aru saame? Ongi põnevam!»

Endine kolleeg teab rääkida: «Ma pelgasin esimesel kohtumisel, et Anu on staar ja parem oleks kaarega mööda minna, et teineteist vähem segaks. Aga polnud üldse nii, vaid koostöö oli mõnus ja soe ning ühiselt sai toimetusega lugejateni toodud põrutavad uudsed vormid, nagu telesaadete live-ülekanded ja esimesed netimeediastaarid. Ehk tööd tuli võtta särtsu ja lõbuga ning mitte põdeda, ja see sobis mõlemale.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles