Erki Pehk: ma olen ikkagi eelkõige Erki Pehk, dirigent, mitte meediakangelane ja homo

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Vabariik 93. Vabariigi aastapäeva kontsert ja presidendi vastuvõtt. Dirigent Erki Pehk saatjaga.
Eesti Vabariik 93. Vabariigi aastapäeva kontsert ja presidendi vastuvõtt. Dirigent Erki Pehk saatjaga. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Dirigent Erki Pehk ütleb, et ta pole kunagi varjanud oma seksuaalset sättumust.

 

«Mina ei ole kunagi varjanud oma seksuaalset sättumust ja punastades kõike tagasi lükanud. Kes otse küsib, sellele ma ausalt vastan,» räägib dirigent Erki Pehk Naistelehele.

«Ma olen ikkagi eelkõige Erki Pehk, dirigent, mitte meediakangelane ja homo,» ütleb ta.

Erki räägib, et teadis juba lasteaias, et talle meeldib Margus rohkem kui Malle. «Lapsed on niivõrd targad, et nad mõistavad, et on teistmoodi. Aga ma teadsin ka seda, et ma ei tohi sellest kellelegi rääkida. Ühiskonna survel.»

«Kui tekkis reaalse seksuaalse kontakti aeg, siis mõtlesin küll, et see on ilmselt vale, ent kui ei proovi kontakti vastassugupoolega, siis ei saagi teada, kuidas on õige. Lõpuks mõistsin, et oma loomuse vastu siiski ei saa,» ütleb Erki, et seejärel võttiski ta seisukoha, et rumal on orientatsiooni varjata ja sattuda sellega pilkeobjektiks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles