Juunis toimub Mändjala rannas Saaremaa suurim rannafestival

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn Music Week 2017, Liis Lemsalu vastuvõtt klubis Venus
Tallinn Music Week 2017, Liis Lemsalu vastuvõtt klubis Venus Foto: Erlend Štaub

22.-24. juunil toimub Mändjala rannas suve suurim rannafestival Saaremaal. Üles astuvad Tanel Padar & The Sun, NOËP, Karl-Erik Taukar, Ott Lepland, Liis Lemsalu ja paljud teised. Piletid on nüüd müügil Piletilevis.

Selle suve vägevaim rannafestival Saaremaal toimub 22.-24. juunil Mändjala rannas. Kolme päeva jooksul astuvad üles populaarseimad Eesti artistid ning DJ-d. Esimesel päeval (22.06) tõmbavad peo käima Võsu hiphopparid/räpparid 5miinust ning muusikat mängivad tunnustatud DJ-d Cozy ja Möls.

5MIINUST
5MIINUST Foto: Promopilt

Teise päeva (23.06) peaesinejaks on ülipopulaarne elektro-artist/produtsent NOËP, lavale astuvad veel Ott Lepland, Liis Lemsalu, Genka & Paul Oja ning DJ Andi Raig. 

Ott Lepland
Ott Lepland Foto: Viktor Burkivski

Kolmanda päeva (24.06) esinejatenimekirja kuuluvad Tanel Padar & The Sun, Karl-Erik Taukar ja Shanon. Muusikat mängib Eest nr 1 DJ Andres Puusepp.

«Mändjala ranna atmosfäär on suviseks lõõgastuseks väga mõnus. Paljud inimesed on broneerinud Mändjala kämpingusse suvist majutust ning uurinud kas muusikat ikka tuleb randa? Täna saame öelda, et tuleb ning rohkem ja ägedamat kui kunagi varem!» kommenteerib festivali korraldaja Silja Vipre.

Tanel Padar & The Sun  
Tanel Padar & The Sun  Foto: Ants Liigus

«Festivali tehnilise lahendi ning programmi koostamisel on meil ainult üks märksõna ning selleks on kvaliteet. Korraldajatena teeme endast kõik oleneva, et festivali külalistel, artistidel ja töötajatel oleks kolm päeva täis ainult positiivseid emotsioone,» räägib sündmuse teine korraldaja Danel Pandre.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles