Modellisaate draamakuningannast sai postitantsukuninganna

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Modellisaate võistlustöö, Evelina
Modellisaate võistlustöö, Evelina Foto: Jaanar Nikker

Kas mäletate veel Venemaa juurtega diivat viimasest «Eesti Tippmodell» saatest? Evelina, kes toona jäi napilt võidust ilma just seetõttu, et saate tiimi meelest polnud sobilik, kui modell käib öösel stripparina tööl... On leidnud uue väljakutse.

Nimelt on naine, kes juba mõnda aega on postitantsu tööalaselt harjutanud, teinud sellest nüüd oma päeva- ja leivatöö. Naine asus tööle postitantsutreenerina.

«Evelina unistus oli saada baleriiniks, kuid väikeses külas elades polnud tal seda võimalust,» kirjeldab teda postitantsustuudio koduleht. Paari aasta eest tutvus ta postitantsuga ja leidiski oma suuna, mis arendab nii jõudu kui ka graatsilisust. «Peaaegu nagu baleriin aga ägedam!» 

Postitantsija Evelina
Postitantsija Evelina Foto: Flight Club

Naine soovib postitantsuga pidevalt edasi arenenda ning treenib iga päev mitu tundi. Kõige enam meeldibki talle just liikumine, lemmikaksessuaarideks on kingad, mis annavad postitantsule naiselikku hõngu.

Lisaks on ta muutnud oma välimust, tal on nüüd blond poisipea ja postile sobib ta nagu valatult.

Modellisaate võistlustööd, Evelina
Modellisaate võistlustööd, Evelina Foto: Kalle Veesaar

Trenne annab Evelina Tartus Flight Club postitantsustuudios neljapäeviti ja reedeti. «Evelina trennides tuuakse välja sinu enesekindlus ja seksapiilsus, mis ongi ühe lõbusa ja lõõgastava trenni saladus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles