Aafrika rütmid kutsuvad laupäeval Mustpeade majja

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bazaar
Bazaar Foto: Bazaar

Aeg on otsida välja kirevad rõivad ja tantsupapud, pingutada nahk oma džembetrummil ja tõmmata näole rõõmsad maalingud, sest juba 18. oktoobril toimub Tallinna vanalinnas, Mustpeade majas järjekordne Bazaar - totaalselt lahe pidu, mis ületab piire!


Bazaar on segu maailmamuusika peost, kontserdist ja omalaadsest ööturust, kus pakutakse jooke-sööke, eksootilist, ökoloogilist ja Fair Trade kaupa.

Kehakinnituseks saab nautida aafrikapäraseid hõrgutisi, mahedat kanepiõlut ja ökoveine. Oma teenuseid pakuvad ka kehamaalijad, massöörid, ennustajad ja tervendajad.

Toimub aafrika tantsude ja trummide workshop.

Peaesinejana astuvad peol üles Senegalist pärit Meissa Niang & Diambaar, kes toovad külastajateni traditsioonilisi ja ehtsaid mbalax-rütme, segavad sinna juurde mahlaseid helisid Senegali popmuusikast ning esitavad seda kõike loomuliku inspiratsiooni võtmes.

Tulise trummishow esitab Brian Melvin, peo lõpetab Musta Mandri maailmarütmidega DJ Maali. Ametlik afterparty toimub klubis Clazz.

Lisainfo: www.ommkeskus.eu/bazaar

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles