Osta ära! Räppar Metsakutsu pani oma ilusa korteri müüki

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Metsakutsu
Metsakutsu Foto: Erlend Štaub

Räppar Metsakutsu, kodanikunimega Rainer Olbri teatas sotsiaalmeedias, et pani oma avara kahetoalise Tallinna korteri müüki. Loe kuulutust!

Müüa kõrgete lagede ja avatud planeeringuga ruumikas kahetoaline korter täpselt Kalamaja, Pelgulinna ja Karjamaa piiril. Korter asub põneva ajalooga kivimajas, mis 2006. aastal täielikult renoveeriti. Kolmekorruselisele majale ehitati peale kaks täiesti uut korrust.

Majal on ülimalt hästi toimiv haldus ja toredad naabrid igal korrusel. Korteris on palju ruumi, kõrged laed, suured aknad ja elamine on väga helikindel tänu paksudele seintele ning korteri heale asukohale naabrite suhtes.

Korter on päikesepoolne ning tänu sellele väga valgusküllane. Kohe maja ees on trammipeatus.

Linna parimate söögikohtade ja vabaajaveetmisvõimalustega Telliskivi Loomelinnakusse kaks peatust, kesklinna umbes 10 minutit. Jalutuskäigu kaugusel on Kalamaja park ning kõigest ligikaudu 1500m eemal asuvad Stroomi rand ja terviserajad.

Ilusa kodu eest tuleb välja käia 149 000 eurot.

Vaata pilte Metsakutsu avarast korterist SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles