Merle Palmiste: meil on seriaalis «Litsid» isegi vintage pesu seljas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Draamasarja «Litsid» võtted algasid, peaosas Merle Palmiste
Draamasarja «Litsid» võtted algasid, peaosas Merle Palmiste Foto: TV3

Esmakordselt Buduaari turust osavõttev näitlejanna Merle Palmiste sõnas, et raha teenima ta turule ei tulnud, kuid müük on sellele vaatamata läinud hästi.

Rahateenimisest olulisem on Merle jaoks see, et talle armsad asjad leiaksid endale uued toredad omanikud: «Soovin, et mu asjad leiaksid endale uued perenaised, kes nad siis välja tuulutamata saaks viia,» lausus naine naerusuiselt. 

Kõiki müügisolevaid esemeid on Merle ise kandnud ning neil kõigil on ka oma lugu. Nii võib tema asjade seast leida püütoninahast koti 50ndatest, Indiast toodud hipiseeliku, Gibraltarilt kunagi ostetud ridiküli jne.

Küsimuse peale, milline ese tema garderoobist on kõige kallim vastas naine, et daam ei räägi kui palju tema kleit maksab. Küll avaldas näitlejanna, et peagi valmiv seriaal «Litsid» on väga ajastutruu kuni pesuni välja. «Meil on isegi vintage pesu seljas,» teatas Palmiste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles