Nelly Furtado lahutas oma kaheksa aastat kestnud abielu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nelly Furtado attends the arrivals at VH1's Hip Hop Honors at David Geffen Hall at Lincoln Center on Monday, July 11, 2016, in New York. (Photo by Brad Barket/Invision/AP)
Nelly Furtado attends the arrivals at VH1's Hip Hop Honors at David Geffen Hall at Lincoln Center on Monday, July 11, 2016, in New York. (Photo by Brad Barket/Invision/AP) Foto: Brad Barket/AP

Lauljanna Nelly Furtado ning helirežissöörist Demacio Castellon on lahutanud oma kaheksa aastat kestnud abielu.

Nelly Furtado ja Demacio Castellon on lahutanud oma kaheksa aastat kestnud abielu. Nelly tunnistas saates «Loose Woman», et tema ja Castellon lahutasid abielu juba eelmise aasta suvel. Paar abiellus 2008. aasta juulis, kuid uudis tuli avalikuks alles sama aasta oktoobris. Ka nüüd, lahutuse puhul, õnnestus lauljannal uudist kaua vaka all hoida: «Mul on selja taga emotsionaalselt väga raske suvi, aga muusika loomine on aidanud mul selle olukorraga toime tulla.»

«Olen nüüd vallaline ja keegi peaks mu Wikipedias minu kohta käivat infot uuendama. See mõjub mu eraelule,» lausu lauljanna naerdes. 

Hetkel keskendub Nelly uue muusika loomisele ning veedab nii palju aega kui võimalik oma 13-aastase tütre Nevesisega Castellonile eelnenud suhtest. «Teinekord on oluline olla lihtsalt kodus ja oma tütrega muhvineid küpsetada,» sõnas naine ning lisas, et peab oma tütre jaoks nii vaimselt kui füüsiliselt terve püsima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles