Piletimäng: pidutse Bravos koos ansambliga Apelsin!

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Apelsin.
Ansambel Apelsin. Foto: www.apelsin.ee

Pärnu Postimees ja vabaajaportaal 24tundi.ee jagavad igal nädalal Pärnu meelelahutusasutuste vabapääsmeid ja tasuta nänni.

Järgmisel reedel, 1. aprillil astub klubi Bravo lavale legendaarne ansambel Apelsin. Ja see ei ole aprillinali! Apelsin toob Pärnu südalinna klubi lavalt rahvani kõik oma tuntud hitid.

Loosime Bravosse Apelsini kontserdile välja 3x2 pääset. Peale selle kingib TV3 kõigile piletivõitjatele tele-show' „Eesti otsib superstaari“ T-särgi.

Võitmiseks vastake õigesti küsimusele „Kas Apelsin tegutseb alates 1974. või 1984. aastast?“

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäevaks, 30. märtsiks piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil “Piletimäng”, Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Eelmise nädala küsimuse „Mis aastal ilmus romaani „Madame Bovary“ esmatrükk?“ õige vastus on 1856.

Selleks reedeks võitsid Endla etendusele „Madame Bovary“ kaks vabapääset Pille Savi ja Anneli Tõrva. Võitjatega võtame ühendust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles