Orlando Bloom tundis end alastipiltidel vabana

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Orlando Bloom ja Katy Perry
Orlando Bloom ja Katy Perry Foto: Vida Press

Eelmise aasta augustis jäi staarnäitleja Orlando Bloom paparatso kaamerasilma ette täiesti alasti, kui ta koos toonase kallima Katy Perryga puhkust nautis ja oma mugavust piirata ei lasknud.

40-aastane näitleja tunnistas, et tundis end fotode tegemise ajal täiesti vabana, sest oli lauljannaga täiesti üksi viis päeva järjest ning ei osanud oodata, et keegi veel nende lähedal ringi luusib.

«See oli ekstreemselt üllatav,» kommenteeris Orlando Bloom väljaandele ELLE antud intervjuus. «Ma ei oleks end sellisesse olukorda pannud, kui ma oleks teadnud, et see juhtub,» lisas mees, et teda on pildistatud miljoneid korda ja erinevatel viisidel.

«Mul on hea radar. Me olime täiesti üksi viis päeva ning meie ümber ei olnud hingelistki,» lisas staar, et tal oli parasjagu käsil vabalt tundmise moment, kui paparatso puhkusel tema meheau jäädvustasid.

Mäletad neid kuumi kaadreid? Kui mitte, siis värskenda oma mälu SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles