Galerii! Teater viis kuuma peoga meelelahutuse tähenduse uude dimensiooni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Klubi Teater jätkab öise meelelahutuse piiride purustamist! Pärast möödunud reedel, 7. aprillil, toimunud ööd Teatris mõtestab igaüks, kes kohal oli, peo tähendust täiesti uues valguses. See oli öö, mil Teatris said kokku pöörased tšikid, hitid ja särtsakad kokteilid! Ja mis oli tulemus? Muidugi linna kõige kuumem pidu My Boyfriend is out of Tallinn!

My Boyfriend is out of Tallinn – just nimelt, kallim lahkus linnast! Selle auks korraldas Teater peo, mis viis meeled täiesti uuele tasemele! Kaunid naised, kuum tantsu-show ja lõputult Galliano kokteile – see pidu näitas, milline on üks korralik pidu!

My Boyfriend is out of Tallinn klubis Teater
My Boyfriend is out of Tallinn klubis Teater Foto: Rauno Liivand

Sel neljapäeval, 13. aprillil kutsu kõik sõbrad ja sõbrannad Teatrisse, sest kätte jõuab see tuhat ja üks ööd. Teatri lava vallutab Shanon. Sel ööl saab tantsida väsimatult parima eestikeelse muusika saatel, nautides maitsvaid kokteile. Sel ööl suvi kestab veel! Peo kohta saab rohkem infot siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles