Video: Londoni politsei pidi tegelema metroos spontaanselt tekkinud reiviga

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reiv Londoni metroo Bakerloo liini vangunis
Reiv Londoni metroo Bakerloo liini vangunis Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Briti meedia teatel sai Londoni politsei esmaspäeval ebatavalise väljakutse metroosse, kuna seal tekkis ootamatult ja spontaanselt noorte reiv, mis segas metrooliiklust.

Politsei teatel olid noored pannud peo püsti ühes metroovagunis, kus oli kohal ka Briti tuntud DJ Discoboy, kes muusikat mängis, samuti oli vastav valgustus ja suitsumasin.

Reiv Londoni metroo Bakerloo liini vagunis
Reiv Londoni metroo Bakerloo liini vagunis Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Sotsiaalmeediasse jõudis sündmusest video, millel on näha noori tantsimas ja rongi samas jõudmas Regent Parki metroojaama.

«Leidsin, et miks mitte panna reiv püsti metroos, meil oli selleks kõik vajalik olemas. Kohal olnutele see meeldis,» selgitas DJ.

Muusika sai mängida ja noored tantsida umbes 25 minutit, kuid Paddingtoni jaamas oli politsei kohal ja pidu lõpetati.

Londoni politsei kirjeldas juhtunut Twitteris: «Katkestasime reivipeo Bakerloo liinil, kus nüüd kulgeb metrooliiklus jälle normaalselt. Pidutsejad olid koostööaltid. Politsei hindab DJ ettevõtmist panna maa all muusika mängima, kuid samas ei saa metroost teha pop-up-klubi. Igal asjal on oma õige aeg ja koht, metroo on avalik paik, kus tuleb arvestada teiste inimestega».

Londoni metroo Bakerloo liini Oxford Circuse jaam / Luke Macgregor/Reuters/Scanpix
Londoni metroo Bakerloo liini Oxford Circuse jaam / Luke Macgregor/Reuters/Scanpix Foto: LUKE MACGREGOR/Reuters/Scanpix

Samas oli ka neid reisijaid, kes pidasid spontaanset pidu häirivaks. Üks naine teatas päästeteenistusse, et pidutsejate tõttu ei pääsenud ta õiges jaamas metroorongist välja.

Bakerloo metrooliin kulgeb Londoni kesklinnas, West Endis, Harrowsis ja Wealdstone’is, olles osaliselt maa peal ja osaliselt maa all.

Liin on saanud nime Baker Streeti ja Waterloo järgi. 

Londoni Bakerloo liini metroorongid
Londoni Bakerloo liini metroorongid Foto: JUSTIN TALLIS/AFP/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles