Algus on paljulubav! Professionaalsed eurofännid jagavad «Veronale» ohtralt punkte (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul Greenroom. Koit Toome ja Laura Põldvere.
Eesti Laul Greenroom. Koit Toome ja Laura Põldvere. Foto: Erlend Štaub

Eurovisiooni lauluvõistluse rahvusvahelise fännklubi OGAE (Organisation générale des Amateurs de l'Eurovision) tänavuses hääletuses on Koit Toome ja Laura «Verona» eduka stardi teinud.

OGAE harud hääletavad igal aastal oma lemmikute poolt ja tulemused koondatakse üheks suureks edetabeliks. OGAE hääletuste järgi võib tavaliselt üsna täpselt aimata, milline saab olema Eurovisiooni lõpptulemus. 

Artikli kirjutamise hetkeks on oma hääle andnud kaheksa riigi fännklubi esindajad 45st ning Eesti lugu on neljandal kohal.

Esikoht on ülekaalukalt Itaalia käes, kellele järgnevad Belgia ja Rootsi.

Eestile on punkte andnud kõik seni hääletanud fännklubid: Belgia (Eestile 2 punkti), Tšehhi (8), Soome (10), Prantsusmaa (7), Ungari (6), Luksemburg (6), Sloveenia (7) ja Ukraina (3).

«Verona» on kaheksalt riigilt kogunud 49 punkti ja ületab sellega juba praegu Eesti eelmise aasta esindajat «Play», mis sai mullu kokku 31 punkti ja jäi fännitabelis 18. kohale.

Vaata käesolevat hääletustabelit SIIT.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles