Contra sattus Stockholmi terrori keskele: surmaauto liikus meie suunas, umbes 250 meetrit enne meid rammis kaubamaja (4)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Konnula ehk Contra
Margus Konnula ehk Contra Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Luuletaja Contra ehk Margus Konnula kirjutab oma blogis, et sattus poja klassiekskursioonil Stockholmi terrorirünnaku toimumispaigast vaid mõnesaja meetri kaugusele. 

Contra märgib, et igav ei olnud see ekskursioon kindlasti, aga siiski ei sooviks ta kellelegi sellist põnevust. 

«Numbrid on karmid. Politseile oli juhtumist teatatud 14.53, meie sooritasime oma ostu pisikeses kaupluses 14.59. Olime poes sees ilmselt 5-10 minutit, täpsemalt on raske öelda. Surmaauto sõitis 600 meetrit, tema hoog oli 80 km/h. Liikus meie suunas, umbes 250 meetrit enne meid rammis kaubamaja,» kirjeldab Contra.

«Et asi on väga tõsine, jõudis meile kohale aegamisi. Alguses kõndisime isegi lähemale vaatama, et mis on juhtunud. Siis meid kästi kiiresti joosta, tegelikult ei saanudki aru, mida öeldi, ja kas rootsi või inglise keeles. Aga oleks nagu pommist juttu olnud, igatahes oli selge, et tuleb võimalikult kiiresti võimalikult kaugele jõuda,» lisab ta.

Loe pikemalt Contra blogist.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles