Kas kokkuhoid? Johnny Deppi nähti uue filmi võtetel endale ise sigarette keeramas

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johnny Depp
Johnny Depp Foto: Toru Hanai/Reuters/Scanpix

Megastaar Johnny Deppil on praegu Los Angeleses käsil uue filmi «Labyrinth» võtted, kus ta jäi kõmufotograafidele silma ka sellega, et keeras kodust kaasa toodud materjalidest endale ise sigarette.

Filmilehekülgede teatel mängib Depp uues filmis Los Angelese kriminaalpolitsenikku Russell Poole’i, kes uurib räppmuusikute Tupac Shakuri ja Biggie Smallsi mõrva, mis tegelikus elus leidsid aset 1990. aastatel.

53-aastast staari nähti kuulivesti ja relvaga, samas ta suitsetas enda keeratud sigaretti.

Uus linateos põhineb 2002. aastal ilmunud raamatul «LAbyrinth», mille autoriks on muusikaväljaande Rolling Stone reporter Randall Sullivan.

«Kariibi mere piraatide» uus film jõuab kinodesse mais ja enne seda toimub Deppil, kes on neist filmidest tuntud kui piraadikapten Jack Sparrow, mitmetes linnades reklaamturnee.

Pärast Amber Heardist lahutust andis Depp oma endised finantsesindajad kohtusse, kuna staari arvates kaotas ta lahutusega liiga palju raha, seda just igasuguste riigilõivude ja maksude näol.

Amber Heard ja Johnny Depp
Amber Heard ja Johnny Depp Foto: LuMarPHOTO/AFF/PA Images/Scanpix

Finantsesindajad andsid omakorda Deppi kohtusse, süüdistades teda liigese kulutamises ja üle oma rahaliste võimaluste elamises.

Kinnitamata andmetel olevat Depp nüüd varasemast kokkuhoidlikum, sest lahutus pani talle «paraja põntsu». Võimalik, et selle tõttu ostab ta odavat tubakat ja sigaretipaberit, millest ise sigarette keerab. 

Johnny Depp
Johnny Depp Foto: MAVRIXONLINE.COM/MAVRIXONLINE.COM/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles