Piletimäng: võida pääsmed Hed Kandi maskiballile

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hed Kandi resident DJ John Jones
Hed Kandi resident DJ John Jones Foto: Club Privé

Reedel, 17. oktoobril, toimub klubis Privé järjekordne Hed Kandi üritus, mille teemaks on seekord Absolut Masquerade Show!



Klubisse tagavad sissepääsu kaunid ja omapärased maskid. Ühtlasi on tegemist Hed Kandi pidudesarja teise suure sünnipäevapeoga!

Elu24.ee loosib oma lugejate vahel välja neli õnnelikku, kes pääsevad koos kaaslasega tasuta reedel Hed Kandi sünnipäeva tähistama.

Et piletiloosis osaleda, saada oma nimi, vanus ja telefoninumber märgusõnaga «Hed Kandi» aadressile pilet@elu24.ee.

Võitjate nimed avaldame neljapäeval, 16. oktoobril, kell 16.00 Elu24.ee lehel ja võtame võitjatega ka ühendust.

Fortuuna tahtel osutusid võitjateks:


Kädi Kruuda
Andres Lehtmets
Viktoria Filippova
Martin Tuude

Palju õnne!




***

Hed Kandi maskiballi teemalisel sünnipäeval astuvad lavale Baltic Modelsi kaunid modellid salapärastes ja fantastilistes maskides. Plaate keerutab Hed Kandi resident, DJ John Jones.

John Jones ühines Hed Kandiga aastal 2001 ja viimase seitsme aasta jooksul on tal olnud võimalus reisida mööda maailma, esinedes muuhulgas sellistes linnades nagu New York, Sydney, Bogotá (Columbia), Miami, Reykjavik, Moskva ja Barcelona.

Lisaks on ta mänginud Montreali klubis Stereo koos David Morales’iga ja 2006. aasta vanaaastaõhtul mängis ta Gatecrasheris koos Erick Morillo’ga. Lisaks viib ta Ministry of Sound raadios läbi Stereo Sushi raadioshowd ning ühtlasi aitab kokku panna ka Stereo Sushi kogumikku.

Kvalilteetmärgiga „Reeded Privés“ peod on tuntud kõige parema ning kvaliteetsema tantsumuusika poolest, mida täiustavad maailmakuulsad esinejad. Loomulikult ei puudu ka sel reedel peolt kaunid ja seksikad letitantsijad, kes igal täistunnil külalisi leti pealt jooke kallates rõõmustavad.

Seekordse Hed Kandi dresscode on Maskid! Kui maski leidmine raskusi valmistab ning aega jääb väheks, aitab klubi Privé sind hädast välja, kinkides sulle klubi uksel maski.


Lisainfo: www.clubprive.ee ja www.hedkandi.com

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles