Kas Mila Kunis ja Ashton Kutcher plaanivad veel lapsi saada?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FILE- In this Oct. 19, 2016, file photo, Ashton Kutcher and wife Mila Kunis take a selfie before Game 4 of the National League baseball championship series between the Chicago Cubs and the Los Angeles Dodgers in Los Angeles. Kunis and Kutcher are parents for the second time. A publicist for the actress said in an email Thursday, Dec. 1, that Kunis had given birth. (AP Photo/David J. Phillip, File)
FILE- In this Oct. 19, 2016, file photo, Ashton Kutcher and wife Mila Kunis take a selfie before Game 4 of the National League baseball championship series between the Chicago Cubs and the Los Angeles Dodgers in Los Angeles. Kunis and Kutcher are parents for the second time. A publicist for the actress said in an email Thursday, Dec. 1, that Kunis had given birth. (AP Photo/David J. Phillip, File) Foto: David J. Phillip/AP

Näitlejanna Mila Kunis naasis peale poja Dimitri sündi punasele vaibale, et promoda valmivat filmi «A Bad Mom's Christmas».

Sündmusel antud intervjuus rääkis Mila nende pere igapäevaelust, mille praegu moodustavad Ashtoni ja tema pisikesed lapsed. Näitlejate peres kasvavad kaheaastane tütar Wyatt Isabelle ning kolmekuune Dimitri Portwood. Näitlejanna tunnistas, et Dimitri erineb Wyattist selle poolest, et ta laseb vanematel öösel magada. Pikki väljaskäimisi paar endale siiski veel lubada ei saa kuna hommikul kell seitse on lapsed jälle platsis ja vajavad hoolt ning tähelepanu.

Küsimusele, kas Milal ja Ashtonil on plaanis ka beebi number kolm, vastas Mila resoluutselt ei. «Ei ei ei, meil on kodus kolmekuune beebi. Kindlasti mitte,» vastas näitlejanna naerdes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles