Airi Vipulkumar Kansar: minu abikaasa teeb kõige maitsvamat taimetoitu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Airi Vipulkumar Kansar
Airi Vipulkumar Kansar Foto: «Stiilistuudio»

Muusik Airi Vipulkumar Kansar on tänase seisuga juba vaat et pooleldi indialanna. Ta on abielus Indiast pärit mehega ning samuti omab ta spetsiaalset India passi, mis tema jaoks kaugesse riiki reisimise lihtsamaks muudab.

Nagu teada, siis indialased armastavad maitsvaid taimetoiduroogasid ning Airi kiidab oma mehe kokkamisoskusi taevani. Lauljanna tunnistas saatele «Stiilistuudio», et just tema mees valmistab parimaid lihata roogasid. Indiast rääkides paljastas naine, et tema unistus oleks Eestis avada India-teemaline riideäri. Kuna Eestist lahkumise plaani ei temal ega tema abikaasal pole, võiks kaugest kultuurist tükikese hoopis siia tuua. 

Lisaks jutustas Airi saatejuht Reet Härmatiga muusikast ning oma neljast lapsest.

Lisaks näeb eesolevas saates 5. aprillil Kultuurikatla Black Box saalis toimunud Katrin Kuldma Amanjeda Sport Couture kollektsiooni esitlust, kus elukutseliste modellide kõrval patseerisid laval ka Tallin Kalev jalgpallikoondise liikmed. Moeshowd olid uudistamas ka jalgpallistaarid Mart Poom ja Joel Lindpere.

Vaata saadet siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles