Kuula: Liisi Koikson avaldas singli peagi ilmuvalt albumilt «Coffee For One»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liisi Koikson
Liisi Koikson Foto: Felix Laasme

«Procrastination Queen» nimeline, Liisi jaoks uute helide ja vormidega katsetav lugu vihjab julgelt, millist muusikalist stiili kannab 17. aprillil ilmuv Liisi Koiksoni uus album «Coffee For One». Plaadiesitluskontserdid toimuvad Jazzkaare raames.

«Esimesse singlisse tahtsin tabada selle hetke, kui korraga on lahtisi otsi ja vastamata kõnesid juba liiga palju, ja ei jõua enam tubli olla. Nii et ainuke asi, mida teha jaksad, on mingit tobedat koera videot youtube'ist vaadata ja loota, et kõik kuidagi ise laheneb. Täiesti ebaefektiivne jaanalinnu tehnika, aga tuleb siiski ette,» jutustab Liisi Koikson. Külalisena teeb loos kaasa ka Elephants From Neptune’i Robert Linna.

Ingliskeelne album «Coffee For One» on Liisi jaoks värske muusikaline suund, koostöös tunnustatud produtsendi Raul Ojamaaga, kelle hiljutiste projektide hulka kuulub näiteks Mick Pedaja viimane kauamängiv. Liisi Koiksoni loomingu ja Ojamaa produktsiooni tulemusena on uue muusika märksõnadeks popiga katsetav kaasaegsus ja soul. Sealjuures on alles jäetud armastatud lauljannale omane vokaalne mahedus, sumedus ja pehmus.

«Seekord oli kindel plaan minna elektroonikaga katsetama ja proovida enda olemust uue taustsüsteemiga sobitada. Produktsiooni osas jõudsime Rauliga üsna kergesti üksmeelele. Tahtsin tulla välja oma varasematest raamidest ja katsetada millegi uuega. Loodetavasti see õnnestus,» lisab Koikson.

Peagi ilmuva albumi esimene singel «Procrastination Queen» on tänasest nauditav digikanalites Spotify, iTunes jpt.

Album «Coffee For One» tuleb 17. aprillil müügile digitaalselt, poodides üle Eesti ja Jazzkaare raames toimuvatel plaadiesitluskontsertidel. Kontserdipiletid leiab veebist.

Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles