California kõige kõrgemalt sillalt alla kukkunud naine jäi ellu

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Californias asuv Foresthilli sild
Californias asuv Foresthilli sild Foto: Wikipedia.org

USA ühelt kõrgemalt sillalt alla kukkunud naine jäi ellu, kukkudes 20 meetri kõrguselt.  

USA meedia teatel külastas naine koos sõpradega California idaosa Foresthilli silda, mis on selle osariigi kõige kõrgem, sel teisipäeval, kuid läks külastajatele suletud ossa, liikudes silla allosal olevatel taladel, edastab The Independent.

Californias asuv Foresthilli sild / wikipedia.org
Californias asuv Foresthilli sild / wikipedia.org Foto: Wikipedia.org

Ta kaotas seal tasakaalu, kukkus alla ning sõbrad kutsusid parameedikud, kes viisid ta helikopteri abil lähimasse haiglasse. Arstide teatel sai naine raskelt vigastada, kuid jäi ellu.

Placeri maakonna politsei teatas juhtunust Facebookis: «Foresthilli silla alumine osa on tavakülastajatele ohu tõttu suletud. Sillal tuleks liikuda ainult ettenähtud osas. Õnnetusse sattunud noorel naisel vedas, et ta ellu jäi, sest tagajärjed oleks võinud olla ka teistsugused, kurvastades nii tema pere kui sõpru».

Placeri maakonnas kehtiva seaduse kohaselt on selle silla allosas liikumine keelatud, kuid see ei ole seikluseotsijaid takistanud. Samuti tehakse sel sillal hulljulgeid selfisid, millest paljud jõuavad sotsiaalmeediasse. Politsei sõnul võivad sellised pildid ärgitada ka teisi noori minema sinna sillale oma elu ohtu seadma.

Politsei andmetel on sellelt sillalt kas alla kukkudes või hüpates kaotanud elu umbes 100 inimest ja nad teevad kõik, et selliseid intsidente tulevikus enam ette ei tuleks.

1973. aastal valminud silla kogupikkus on 740 meetrit ja suurim kõrgus 263 meetrit. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles