Õnnelik mees: Eddie Murphy tüdruksõber teeb eksnaistele silmad ette

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Comedian Eddie Murphy and Paige Butcher arrive 
at the 2015 Vanity Fair Oscar Party in Beverly Hills, California February 22, 2015.  REUTERS/Danny Moloshok (UNITED STATES  - Tags: ENTERTAINMENT) (VANITY FAIR-ARRIVALS)
Comedian Eddie Murphy and Paige Butcher arrive at the 2015 Vanity Fair Oscar Party in Beverly Hills, California February 22, 2015. REUTERS/Danny Moloshok (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT) (VANITY FAIR-ARRIVALS) Foto: DANNY MOLOSHOK/REUTERS

Näitleja Eddie Murphy austraallannast tüdruksõber ning noorima tütre Izzy ema Paige Butcher teeb rannas lastega maadeldes mehe eksidele silmad ette.

Eddie ning Paige kohtusid 2013. aastal ning 2016. aastal sündis nende perre pisike tüdruk Izzy Oona. 37-aastane Paige, kelle vanusevahe Eddiega on 19 aastat, veetis rannal aega tütre Izzy ning Eddie ja Nicole Mitchelli laste Bria (27), Zola (17) ja Bellaga (15). Eddie Murphyl on nelja erineva naisega kokku kaheksa last.

Eddie teiste naistega võrreldes saab noor Paige aga laste karjatamisega hästi hakkama. Seda tõestavad ka suure õnneliku pere fotod rannapäevast.

Eddie Murphy's youngest daughter with beard Paige Butcher.... She's too cute! #EddieMurphy #PaigeButcher

A post shared by {New Account} ... CelebrityXO (@theofficialcelebrityxo___) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles