Kate Hudson loobus lihast ning sööb viis korda päevas: tulemus on imeline

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
89th Academy Awards - Oscars Vanity Fair Party - Beverly Hills, California, U.S. - 26/02/17 – Actress Kate Hudson. REUTERS/Danny Moloshok
89th Academy Awards - Oscars Vanity Fair Party - Beverly Hills, California, U.S. - 26/02/17 – Actress Kate Hudson. REUTERS/Danny Moloshok Foto: DANNY MOLOSHOK/REUTERS

37-aastane näitlejanna Kate Hudson tuli välja isikliku spordirõivaste brändiga ning ilmselgelt naine mitte lihtsalt ei räägi juttu jutu pärast, vaid ka elab oma sõnade järgi.

Hudson rääkis saates «Good Morning America», et näitlemisel on tema elus suur roll, kuid selle kõrval on ta ennast pühendanud ka brändile Fabletics. Spordist rääkides tuli jutuks ka Kate'i enda imetlusväärne füüsiline vorm, mille ta on saavutanud tänu söömisharjumuste muutmisele ning aktiivsele elustiilile. Naine loobus punasest lihast ning sööb viis korda päevas väiksema toidupala. Kindlat trennisuunda ta enda jaoks välja valinud ei ole ning harrastab mitmeid alasid: «Ma muudan oma rutiini ning väljanägemist pidevalt. Mulle meeldib katsetada,» lausus ta.

Hetkel puhkab naine poegade Ryderi (13) ning Binghamiga (5) Hawaiil ning on näha, et elustiil, mille ta enda jaoks välja töötanud on, sobib talle ideaalselt.

Kate'i puhkusepilte vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles