Video: Arnold Schwarzenegger süüdistab Donald Trumpi lastelt röövimises

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arnold Schwarzenegger ja Donald Trump
Arnold Schwarzenegger ja Donald Trump Foto: THOMAS SAMSON/AFP/SCANPIX

Austria päritolu endine näitleja ja California osariigi kuberner Arnold Schwarzenegger võttis taas sõna USA presidendi Donald Trumpi teemal, seekord kritiseeris ta Trumpi plaani vähendada haridusele minevaid summasid.

Trumpi plaani kohaselt jäävad koolide tundidejärgsed programmid ja huviringid ilma umbes 1,2 miljardist dollarist, edastab cnn.com.

Arnold Schwarzenegger ja Donald Trump
Arnold Schwarzenegger ja Donald Trump Foto: THOMAS SAMSON/AFP/SCANPIX

«President Trump lubas, et teeb Ameerika uuesti suureks, kuid kas see on suureks tegemine, kui hariduselt võetakse ära 1,2 miljardit dollarit ja lapsi sõna otseses mõttes röövitakse,» lausus avaliku elu tegelane  Schwarzenegger, kes esines Lõuna-California ülikooli Schwarzeneggeri isntituudi korraldatud haridusteemalisel konverentsil.

Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger Foto: RICHARD SHOTWELL/AFP/Scanpix

Ta jätkas, et Trump ei tohiks «lastele vajaminevat röövida» ja selle tõttu asub ta võitlusse, kutsudes ka õpetajaid koos temaga «terminaatoriteks» hakkama.

«Näed teis võitlejaid, läheme koos Washingtoni ja me ei anna alla,» lisas Schwarzenegger.

Trumpi ja Schwarzeneggeri vaheline tüli ulatub Trumpile südamelähedasse tõsielusaatesse «The New celebriti Apprentice», mida juhib Schwarzenegger. Trump on selle saate vastutav produtsent ja tema arvates on Schwarzeneggeri juhtimise ajal vaatajate arv kahanenud.

Donald Trump
Donald Trump Foto: Ron Sachs/SIPA/Ron Sachs/SIPA/Scanpix

Schwarzenegger andis sotsiaalmeedias Trumpile tagasilöögi ja teatas, et tal on olukorra lahendamiseks hea idee.

«Tead, Donald, mul on suurepärane idee, mis oleks kui me töö vahetaksime? Sa hakka uuesti saatejuhiks, sest sa oled ekspert ja mina saan USA presidendiks, siis jäävad kõik rahule,» teatas staar humoorikalt.

Schwarzenegger teatas märtsis, et ta ei kavatse nimetatud tõsielusaadet järgmisel hooajal juhtida.

Varem on Schwarzenegger kritiseerinud Trumpi migratsioonipoliitikat ja plaani rajada USA-Mehhiko piirile turvamüür. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles