Chris Brown läks telesaates närvi ja purustas akna

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chris Brown saates "Good Morning America"
Chris Brown saates "Good Morning America" Foto: SCANPIX

R&B staar Chris Brown käis täna hommikul telesaates «Good Morning America» ning läks väidetavalt närvi, sest saatejuht Robin Roberts keskendus Rihanna peksmisjuhtumile, mitte tema uuele albumile «F.A.M.E.».

TMZ andmetel vihastus Brown pärast lühikest esinemist, jooksis lavalt ära, purustas tooliga akna ja lahkus telekanali ABC stuudiost ilma särgita, jättes ära teise plaanitud esinemise.

Brown arreteeriti 2009. aastal tema tollase kallima Rihanna peksmise pärast ning ta sai lähenemiskeelu, mis hiljuti tühistati. Kui saatejuht seda mainis, vastas Brown: «See pole minu jaoks suur asi ja üldse on täna albumipäev ning ma keskendun sellele.»

Kui Roberts veel kord peksmisest rääkida üritas, viis Brown jutu taas albumile ning rõhutas, et tal on kama, mida teised inimesed mõtlevad.

Roberts kinnitas, et Brown oli kõik küsimused enne intervjuud üle vaadanud ja heaks kiitnud.

ABC News teatas hiljem, et «nagu alati, küsime me küsimusi, mis on päevakohased ja uudisväärtuslikud ning seda tegime ka intervjuus härra Browniga».

Pilti katkisest aknast näed siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles