Venemaa lauljatar Julia Samoylova filmib hoolimata keeldudest Eurovisiooni postkaarti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Julia Samoylova
Julia Samoylova Foto: eurovision.tv

Hoolimata sellest, et Ukraina on ära keelanud Venemaad esindava lauljanna Julia Samoylova sisenemise riiki, filmib naine koos abikaasaga siiski Eurovisiooni lauluvõistluseks postkaarti.

Ratastoolis lauljanna Julia Samoylova filmis Venemaa postkaarti sel nädalavahetusel Moskvas koos oma abikaasaga hoolimata sellest, et ei ole kuulda olnud Ukraina leebumisest tema riiki laskmise suhtes.

Igal aastal vilmitakse Eurovisiooni lauluvõistluse jaoks lühike sissejuhatav klipp, mida mängitakse ette enne igat etteastet Eurovisiooni laval. Igal postkaardil on igal aastal erinev teema, varieerudes lummavatest maastikest kuni osaleja artisti kodulinnani välja.

Hoolimata sellest, et veel on selgusetu, kas Venemaa lauljannat saab maikuus toimuval lauluvõistlusel näha, paistab postkaardi filmimine olevat positiivne märk.

Loe pikemalt Ukraina keelu kohta SIIT ja vaata pilte postkaardi filmimisest siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles