Paljastavad kaadrid: kuum modell Bella Hadid paneb puhkusefotodega kadestama

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Model Bella Hadid poses during the after party photocall after the Victoria's Secret fashion show Wednesday, Nov. 30, 2016 in Paris. The Victoria's Secret fashion show took place in Paris with performances by Lady Gaga and Bruno Mars. (AP Photo/Thibault Camus)
Model Bella Hadid poses during the after party photocall after the Victoria's Secret fashion show Wednesday, Nov. 30, 2016 in Paris. The Victoria's Secret fashion show took place in Paris with performances by Lady Gaga and Bruno Mars. (AP Photo/Thibault Camus) Foto: THIBAULT CAMUS/AP

Kuum staarmodell Bella Hadid otsustas aja maha võtta ja läks päikese alla patareisid laadima - ja seda võimalikult nappides riietes.

Paljude moemajade lemmikmodell ja Instagrami täht demonsteeris, kuidas on õige Mehhikos puhata ja poseeris fotodel mererannas, et end uue energiaga laadida.

 

A post shared by Bella Hadid (@bellahadid) on

Bella Hadid naudib elu ja sõbranna sünnipäeva punastes bikiinides ja basseinis lebotades. Ilmselt on see korralikult tööd rügavale kaunitarile tõeline väljateenitud pingete maandamine.

 

A post shared by Bella Hadid (@bellahadid) on

Mõni aeg tagasi teatas naine, et võitleb haigusega, mis võib rajalt maha niita lausa kuueks päevaks. Paistab, et selline puhkus tuleb tervisele igati kasuks!

A post shared by Bella Hadid (@bellahadid) on

A post shared by Bella Hadid (@bellahadid) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles