Video: Vogue’i kaanetüdruk leiti Bangladeshis surnuna

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raudha Athif
Raudha Athif Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Maldiividelt pärit meditsiiniüliõpilane ja modell Raudha Athif leiti Bangladeshist Rajshahis ülikoolilinnakust surnuna, politsei arvates poos noor naine end meeleheitehoos üles ehk tegemist on enesetapuga.

21-aastane Athif oli möödunud aasta India Vogue’i oktoobrinumbri esikaanel, saades juba kaks aastat tagasi oma ebatavalise välimuse, eelkõige erksiniste silmade tõttu internetisensatsiooniks, edastab The Sun. 

Üliõpilaste ühiskodu juhi Mahmuda Begumi sõnul on raske uskuda, et arstiks õppinud ja alati elurõõmus naine enesetapu tegi.

Politsei sai naise surma kohta teate möödunud kolmapäeval, ta surnukehale tehti lahkamine, mis näitas, et ta ei kaotanud elu kellegi teise käe läbi.

Athif oli Bangladeshi Rajshahi ülikoolis arstiteaduse teisel kursusel, lisaks oli ta edukas modell, kes postitas Instagrami, kus tal on 62 000 jälgijat, endast fotosid.

Athif sõnas Vogue’ile antud intervjuus, et modellitöö on vaid harrastus, ta tegelik kutsumus on saada arstiks.

«Minu suurim unistus täitub, kui minust saab arst, sest tahan inimesi aidata,» teatas naine. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles