Laupäeval toimub Outloudzi esimene avalik esinemine

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stig Rästa - Eesti Laul 2011 proov
Stig Rästa - Eesti Laul 2011 proov Foto: Jelena Rudi

Rock Cafes sel nädalavahetusel kaks lava, elektroonilise kontsertmuusika tähtede paraad ja Outloudzi esimene avalik esinemine

Laupäeval, 26. märtsil toimub aga Rock Cafes Outloudzi esimene avalik esinemine, mille jaoks on bänd kõvasti harjutanud ja stuudios uusi lugusid salvestanud, ka lubab bänd sügiseks debüütalbumit.

«Me ootame oma esimest avalikku esinemist juba väga, sest oleme teinud usinalt proove ja näinud esinemiskavaga korralikult vaeva. Lisaks proovidele veedame suurema osa ajast stuudios, kus sünnib kogu aeg uut ja head muusikat», räägib ansambli laulja Stig Rästa. «Stuudios on Outloudzile abiks andekas helilooja ja produtsent Ago Teppand, kes jagab oma annet meiega Iirise ja Amoeba kõrvalt.»


Rock Cafes on Tallinn Music Week Tuborg Green Roomi raames esmakordselt 2 lava, kus reedel, 25. märtsil on võimalik oma silmaga näha ja kõrvaga kuulda elektroonilise kontsertmuusika tähtede paraadi, mil laval on Leslie Da Bass, Tallinn Daggers, Mimicry, Amoeba, Shirubi Ikazuchi, Tiiu Kiik ja Antonina. Lisaks James Reipas Soomest ja Slagmasklubben Rootsist.

Laupäeval, 26. märtsil astuvad peale Outloudzi üles veel Metsatöll, Malcolm Lincoln, EIMIC, Slinghunt, Laika Virgin, Lenna ja Nevesis.

Rock Cafe uksed avatakse mõlemal päeval kell 20.00, piletid on müügil Piletilevi müügipunktides ja kohapeal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles