Kuula Laika Virgini uut laulu «Tantsid Koit Toomega»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
R2 Aastahitt 2010 gala 05.01.11 lava ees ja lava taga
R2 Aastahitt 2010 gala 05.01.11 lava ees ja lava taga Foto: Jelena Rudi

Laika Virginil ilmus neljas singel «Tantsid Koit Toomega», mis on üks lauludest maikuus ilmuvalt debüütalbumilt. Bänd astub üles ka Tallinn Music Weekil.

Elas kord noor ja süütu õilishing Laika. Peaaegu, et nähtamatu, selline häbelik ja pisut koba. Ta eksis õnneotsinguil suurde linna ning kohtas palju ilusaid inimesi, kellega pidas maha palju ilusaid pidusid ja hingas sisse palju ilusat linnatolmu. Ühelt ilusalt luuleõhtult koju jalutades nägi ta Kalamaja vahel pealt kuidas keegi allakäinud aristokraat süütas grillvedeliku abil vana puumaja. Süütaja tegi oma tööd hästi, leegid jooksid sipelgatena mööda seinu üles ning klammerdusid katuseräästa varjus peituva lahtise aknaga korteri kardinatesse. Tuli õgis vana maja nagu põgenenud buliimik keetmata makarone, avatud aknast kostis Koit Toomet...

Laika Virgini neljas muusikapala Tantsid Koit Toomega on viimane publiku täppishäälestus enne maikuus ilmuvat albumit. Loo muusika tegid Andero Nimmer,Karoliina Saatpalu,Kristjan Saharov ja Indrek Ups ning sõnad kirjutasid Andero Nimmer, Kristjan Saharov ja Indrek Ups.

Loo produtseeris Jarek Kasar ja miksis/masterdas Peeter Salmela.

Laikat saab kuulda ja näha kontserdilaval Rock Cafes 26.märtsil Tallinn Music Week-i raames toimuval peol.

Kuula laulu «Tantsid Koit Toomega»!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles