Tallinnas avatakse uus kuum kohtumispaik– ööklubi Arena3.

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinnas avatakse uus kuum kohtumispaik– ööklubi Arena3.
Tallinnas avatakse uus kuum kohtumispaik– ööklubi Arena3. Foto: Club Vision

Reedel, 1.aprillil avatakse Tallinnas uus ööklubi Arena3, mis muudab pealinna klubielu huvitavaks ja mitmekesiseks. Klubi omanikel on plaan pakkuda senisest kvaliteetsemat ööelu, alustades muusikavalikust ning lõpetades tuntud välisartistidega.

Ööklubi Arena3 asub aadressil Sadama 6, endistes klubi "Terrarium" ruumides, kus kunagi toimusid suurimad peod ja showd pakkusid tantsumuusika tipud kogu maailmast. Need samad meeletud peod toob tagasi uue klubi programm ja esinejate valik.

Tänaseks on ruumid saanud värskenduse ning toimunud on ka mitmed ümberkorraldused. Klubil on alles jäänud ainulaadne Vip-ruum, mis on eraldatud peasaalist ning kus mängib ka vipile vastav klubimuusika.

Uue ööklubi nime taga Arena3 peitub nii mõndagi huvitavat. Tavapeol hakkab pileti hind olema 3 Eurot, enamus meelepäraseid kokteile saab 3 Euroga ning avapeo piletki on ainult 3 eurot.

1.aprillil, suurel "Grand Opening Weekend-i" esimesel õhtul, saabub kohale tuntud nimi tantsumuusikas Alex C. ft. Yass, kelle live esinemine toob meie ette megahitid "Doktorspiele", "Sweetest Ass in the World", "The Rhytm of the Night" jpt.

Klubi avapidustused jätkuvad järgmisel õhtul, 2.aprillil kui lavale astub eelmise kümnendi legend Aquagen, esmakordselt koos lauljatariga Noemi, kes on tuntud oma looga "In My Dreams".

Aquageni võib nimetada viimase 20 aasta tantsumuusika kuldrivistusse. Projekt on teeninud mitmeid kuld ja platinum albumeid ning nende singlite müük on olnud väga edukas. Reisitud on mitmeid kordi ümber maailma, esinetud kõikvõimalikel suurüritustel ja tehtud koostööd mainekate artistidega, millest tuntuim on "Everybodys Free" koostöös Rozalla-ga. Klubimuusika austajad aga mäletavad suuri hitte eelmisest kümnendist „Ihr Seid So Leise“, „Partyalarm“, „Phatt Bass“ jpt.

Arena3 üllatab ka lahtioleku aegadega. Kuna Tallinna klubielu saab hoo sisse alles tund pärast südaööd siis leidub kindlasti ka neid, kes soovivad pidutseda pikemalt. Klubi avatakse nädalavahetusel kell 00.00 ja suletakse varahommikul kell 08:00 kui peole punkti panevad vähemalt kaks tuntud dj-d.

Ööklubi eelis teiste Tallinna klubide ees on suur terrass, kus suvel hakkavad toimuma taas legendaarsed vahu– ja basseinipeod. Üllatusi on klubi programmis varuks veel väga palju.

1. ja 2. aprillil toovad teid Citytouri kahekorruselised bussid, kella 23.00 – 01.00 Viru tänava nurga pealt, Club Venus kõrvalt otse klubi Arena3 uste ette – tasuta. Avanädalal on uksed avatud alates 23.00.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles