Galerii! Meeleolukal lõunatunnil sai tutvuda ikooniliste ilubrändidega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Käesoleva nädala teisipäeval kogunesid ilusõbrad ning ilumeedia esindajad Polhem PR Estonia showroomi, kus meeleoluka lõunatunni jooksul sai tutvuda ikooniliste ilubrändide ghd, Vita Liberata, Halo ja Supermood uute toodetega.

Külalistele tutvustati ghd kevadisi juuksehooldustooteid, mille valikust leiab taas aktiivsele reisjale sobiva spetsiaalse reisifööni. Lisaks valmistati külalisi ette soojemaks hooajaks ning esitleti Eestissegi müügile jõudnud maailma esimest looduslike isepäevitustoodete luksusmärki Vita Liberata, mille andunud fännide hulka kuuluvad ka näiteks Gwyneth Paltrow, Kim Kardashian, Sofia Vergara, Rita Ora, Ellie Goulding ja paljud teisedki.

Foto: Meisi Volt

Külalised avastasid samuti Soome holistilise ilubrändi Supermood uudistooteid, mille seast võib nüüdsest leida öökapišokolaadi, pinguldava näosprei ning noorendavad ilukapslid. Lisaks selgitati, mis teeb ainulaadseks juuksepikendusbrändi Halo ning demonstreeriti, kui lihtne on pikendusi paigaldada ning neist ka soovitud soengut vormida.

Foto: Meisi Volt

Vaata galeriist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles